About Us


About Us


"Doing is the power of our company"

Who We Are

PROFESSIONAL TEAM


Als zaakvoerder van Kneo Comm V werd Koen Knaepkens al erg jong geprikkeld door de activiteiten in de bouwsector. Het construeren van woningen, het renoveren ervan en allerhande bijkomende werkzaamheden die verband hielden met werkzaamheden in de bouw wisten zijn aandacht meer dan te trekken. Nu na 25 jaar gewerkt te hebben in de bouwsector blikken we meer dan tevreden terug op het afgelegde parcour, maar willen we ook verder gaan op de ingeslagen weg om nog meer uitdagingen aan te gaan, om dromen te verwezenlijken, om klanten tevreden te maken. Doen is de kracht van ons bedrijf!

Investments


Het continue blijven investeren in de juiste machines en gereedschappen is essentieel om een perfecte graad van afwerking te kunnen garanderen. Kneo Comm V is pas echt tevreden van het uitgevoerde werk als het werk is geleverd alsof het voor ons zelf zou zijn.


MINIMUM RESPONSE TIME


Kneo Comm V probeert de klanten zo snel mogelijk te helpen. Voor sommige werkzaamheden is er een beperkte wachttijd die varieert van de work load van dat moment. Indien er klanten zijn die problemen hebben met bv lekkages e.d. wordt daar uiteraard voorrang aan verleend. En zo proberen we iedereen tegemoet te komen naar wens.


Our Projects


See our creations

Find Us

Adres: Waterstraat 37

             2490 Balen

             Info@kneo.be

             0496/25-04-32


Copyright Statement